wat biedt

circle line

Voor succesvolle bedrijven met geoptimaliseerde lineaire processen lijkt de stap naar een circulaire economie veel te groot.

Graag laat ik zien hoe we er toch gaan komen! En dat terwijl de bestaande business door kan blijven draaien!

the man who moves a mountain begins by carrying away small stones

confucius

uw reis begint hier

Van strategie tot resultaat, samen werken we aan de circulaire strategie, die past bij uw algemene bedrijfsstrategie. Deze strategie vormt de basis voor de verdere missie; van business plan en sluiten van grondstofketens tot opleiding personeel en het uitwerken van een marketingplan. Onze gezamenlijke eerste start vormt ten alle tijden een kickstart in de circulaire economie.

projectbegeleiding

Circulaire economie bestaat voor uw business niet uit één cirkel. Er zal altijd aan meerdere ketens moeten worden gebouwd om 100% circulariteit te behalen. Als projectleider werk ik samen met de verschillende spelers binnen uw bedrijf om de ketens te realiseren of de benodigde stappen te zetten, zodat u zich op de business kan blijven focussen.

life cycle assessment

Door middel van One Click LCA ben ik in staat om de schaduwkosten van uw product(en) te berekenen. Naast het officiële LCA en Environmental Product Declaration (EPD) traject, bied ik ook graag de mogelijkheid om de LCA methode in te zetten tijdens ontwerp- en beslistrajecten. Ook verzorg ik de inschrijving in de Nationale Milieu Database (NMD) voor u.

bci gebouw

Wilt u weten of uw gebouw voldoet aan de circulaire prestaties? Of wilt u weten welke ontwerpkeuzes het beste aansluiten bij uw circulaire ambities? Door het berekenen van de Building Circularity Index van BCI gebouw, weet u waar uw project staat. Ik neem deze berekening voor u uit handen of begeleidt u bij het maken van uw eigen berekening.

contact

Anita van der Brugge

+31 610 99 45 10

info

kvk nummer: 81792328

btw: NL003604633B26