heddes_logo

Heddes NH Bouwstroom

NH Bouwstroom is een samenwerkingsverband van 8 woningcorporaties -groot en klein- uit Noord-Holland. Samen met de markt en overheid benaderen zij de woningbouwopgave, welke een grote uitdaging vormt.

 Uit een uitgebreide selectie procedure is Heddes Bouw en Ontwikkeling als één van de drie bouwbedrijven geselecteerd om verplaatsbare woningen te maken voor NH Bouwstroom. Het team van Heddes Bouw en Ontwikkeling bestaat o.a. uit Rudy Uytenhaak + partners architecten, Ursem Modulaire Bouwsystemen en Schouten Techniek.

Voor de het berekenen van de circulariteit van het ontwerp maakte ik de BCI gebouw berekeningen. De losmaakbaarheid en herbruikbaarheid van de materialen is natuurlijk erg relevant bij verplaatsbare woningen. Met een losmaakbaarheid van boven de 70% zet het team van Heddes een grote stap in de circulaire bouw.

Foto credit: Rudy Uytenhaak + partners architecten

Heddes NH Bouwstroom

Reactie Boaz de Boer – Hoofd comercie: 

“De samenwerking met Anita om de circulariteit van onze woonproducten te berekenen is heel goed gegaan. Anita deelt graag haar kennis en passie over duurzaamheid en werkt graag mee aan het opleiden van de Heddes collega’s op het gebied van rekenen aan duurzaamheid.”